Translate

A little about Playa Zipolite, The Beach of the Dead . . .

Playa Zipolite, Oaxaca, Southern Mexico, on the Pacific Ocean. A little bit about my favorite little get-away on this small world of ours.

Zipolite, a sweaty 30-minute walk west from Puerto Angel, brings you to Playa Zipolite and another world. The feeling here is 1970's - Led Zep, Marley, and scruffy gringos.

A long, long time ago, Zipolite beach was usually visited by the Zapotecans...who made it a magical place. They came to visit Zipolite to meditate, or just to rest.

Recently, this beach has begun to receive day-trippers from Puerto Angel and Puerto Escondido, giving it a more TOURISTY feel than before.

Most people come here for the novelty of the nude beach, yoga, turtles, seafood, surf, meditation, vegetarians, discos, party, to get burnt by the sun, or to see how long they can stretch their skinny budget.

I post WWW Oaxaca, Mexico, Zipolite and areas nearby information. Also general budget, backpacker, surfer, off the beaten path, Mexico and beyond, information.

REMEMBER: Everyone is welcome at Zipolite.

ivan

ZIPO TV

Wednesday, February 28, 2018

Zipolite on yksi Meksikon harvoja nudismin sallivia rantakohteita Turun Sanomat Zipolite. Maija Salmi. Nuori mies kävelee rantaviivaa kitara selässään ja ohittaa iäkkään, käsi kädessä kulkevan pariskunnan. Yhteistä heille on se, ettei kenellekään ole vaatteita päällä. Minulle Zipolite on tuttu jo vuosien ajalta, mutta en ole koskaan ollut rannalla täysin alasti. Vaikka olen tottunut ...


Zipolite on yksi Meksikon harvoja nudismin sallivia rantakohteita
Zipolite. Maija Salmi. Nuori mies kävelee rantaviivaa kitara selässään ja ohittaa iäkkään, käsi kädessä kulkevan pariskunnan. Yhteistä heille on se, ettei kenellekään ole vaatteita päällä. Minulle Zipolite on tuttu jo vuosien ajalta, mutta en ole koskaan ollut rannalla täysin alasti. Vaikka olen tottunut ...Unohda vaatteet ja häveliäisyys – Zipolite on yksi Meksikon harvoja nudismin sallivia rantakohteita


Etelä-Meksikossa Oaxacassa sijaitseva Zipoliten rantakohteeseen matkustetaan kauempaakin.

Pauliina Lindell
Argentiinalaiset Virginia ja Leandro ihmettelevät, miksi nudismi ei kiinnosta nuorisoa samalla tavalla kuin vanhempaa väkeä.
Argentiinalaiset Virginia ja Leandro ihmettelevät, miksi nudismi ei kiinnosta nuorisoa samalla tavalla kuin vanhempaa väkeä.
Zipolite
Maija Salmi
Nuori mies kävelee rantaviivaa kitara selässään ja ohittaa iäkkään, käsi kädessä kulkevan pariskunnan. Yhteistä heille on se, ettei kenellekään ole vaatteita päällä.
Minulle Zipolite on tuttu jo vuosien ajalta, mutta en ole koskaan ollut rannalla täysin alasti. Vaikka olen tottunut yläosattomuuteen jo Espanjan rannoilla, kokonaan alasti oleminen tuntuu vieraalta.
Pian kuitenkin huomaan, että nudistit suhtautuvat torjuvasti bikinit päällä olevaan toimittajaan, joka haluaa kysellä heiltä nudistikulttuurista. Siksi päätän unohtaa häveliäisyyden ja tehdä elämäni ensimmäisen haastattelun täysin alasti.
Kun metsästän nudisteja ilman rihman kiertämää pelkkä muistilehtiö ja kynä kädessäni, oloni on kieltämättä outo ja kirjaimellisesti alaston. Pian kuitenkin rentoudun, kun huomaan ettei kukaan tuijota. Nostan katseeni varpaista ja suuntaan päättäväisesti nuoren, juuri uimasta tulleen pariskunnan luo.
Pauliina Lindell
Kanadalaiseläkeläiset Pearl ja Raul ovat lomailleet Zipolitessa jo 18 vuoden ajan. Alastomuus kuuluu lomaan, mutta kuvissa he halusivat esiintyä uima-asuissa.
Kanadalaiseläkeläiset Pearl ja Raul ovat lomailleet Zipolitessa jo 18 vuoden ajan. Alastomuus kuuluu lomaan, mutta kuvissa he halusivat esiintyä uima-asuissa.
Argentiinalaisille Virginialle, 24, ja Leandrolle, 28, Zipolite on paratiisi.
– Argentiinassa nudismi on kielletty. Viime vuonna poliisi sakotti naista, joka oli ottanut yleisellä rannalla aurinkoa ilman yläosaa, Buenos Airesissa asuva pariskunta kertoo.
Heille nakuilu on luonnollista.
– Toisin kuin etenkin moni ikäisemme ajattelee, tässä ei ole mitään seksuaalista, he muistuttavat.
Virginia ja Leandro ovat nudistien keskuudessa kuitenkin vähemmistössä.
Suurin osa rajattomasta rusketuksesta nauttivista on jo eläkeikään ehtineitä turisteja. Heihin lukeutuvat myös kanadalaiset Pearl, 70, ja Raul, 69, jotka ottavat aurinkoa rannalle raahaamissaan tuoleissa.
– Kävimme täällä ensimmäisen kerran jo 18 vuotta sitten. Silloin ulkomaalaisia turisteja oli vielä todella vähän. Onneksi paikan henki on säilynyt turismista huolimatta, kanadalaiseläkeläiset kiittelevät.
Heille alastomuus on iso plussa, muttei välttämättömyys.
– Alasti on mukavampaa, mutta jos sitä ei katsota hyvällä, pukeudumme suosiolla uima-asuihin.

No comments:

Post a Comment

Thank you. Comments are welcome.

ivan